Șase misiuni ale pompierilor, ieri (15 iunie) pe raza județului Neamț

Misiune de asanare muniție neexplodată

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Joi, 15.05.2017, la ora 12:38, în pădurea „Arinosu” din din localitatea Ion Creangă au fost decoperite elemente de muniţie neexplodate, de echipa pirotehnică, pe timpul desfăşurării pregătirii de specialitate în teren. Echipa pirotehnică, formată din doi subofițeri, cu o autospecială pentru intervenții pirotehnice, a ridicat opt focoase pentru lovituri de aruncător provenite din Al Doilea Război Mondial, în vederea depozitării şi, ulterior, a distrugerii. Pirotehniştii ISU au verificat zona cu detectorul de metale pe o suprafaţă de 800 mp şi nu a mai descoperit alte elemente de muniţie.

Asigurare măsuri PSI

Joi, 15.06.2017, la ora 13:47, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112”un bărbat, cunoscut cu afecţiuni psihice, ameninţă cu incendierea locuinţei proprii în satul Pietrosu, comuna Oniceni.

La locul indicat de apelant s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman şi doi pompieri voluntari din cadrul SVSU Oniceni.

Forţele au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului, bărbatul fiind preluat de un echipaj de poliţie şi predat echipajului Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Joi, 15.06.2017, începând cu ora 15:00, un echipaj format din patru pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, a executat o misiune de asigurare a măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la Zilele comunei Gherăeşti.

În perioada 15 – 17.06.2017, un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ va executa o misiune de asigurare a măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la Biserica „Sf. Nicolae” din municipiul Piatra Neamţ.

Joi, 15.06.2017, începând cu ora 22:00, un echipaj format din patru pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ, a executat o misiune de asigurare a măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor şi supraveghere în cartierul Văleni, Bâtca Doamnei şi Agârcia.

Misiune transport apă menajeră

Joi, 15.06.2017, Garda II Poiana Teiului a efectuat un transport de apă menajeră cu o autospecială de stingere la Schitul Poiana din satul Poiana Largului, comuna Poiana Teiulu

PUBLICITATE