Sărbătoare mare în comuna Răucești. „Tradițiile – Ferestre spre suflet”


Azi, 4 septembrie, comuna Răucești s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare. Începând cu ora 13:00, a avut loc deschiderea oficială a celei de-a XIII-a ediție a Zilelor Comunei, manifestare intitulată „Tradițiile – Ferestre spre suflet”. Manifestarea a continuat cu un Te Deum, urmat de cuvântul primarului, Dumitru Bălăjel, decernarea de diplome, sărbătorirea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de la căsătorie iar în ritmul Fanfarei din Răucești s-a cântat un frumos „Mulți ani trăiască!”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ansamblul “Floricică de la Munte” a deschis lista de invitați surpriză pe care primarul Bălăjel i-a adus pentru încântarea locuitorilor comunei și al celor veniți din alte localități. Printre interpreți amintim Haiducii, Sânziana Oșlobanu, Valentina Tipa, Lorenna, Formația “Tineret”, Elisa Hechelciuc, Alexandru Recolciuc dar și renumita cântăreață de muzică pop Anda Adam. După aceste spectacole, seara se va încheia cu un frumos foc de artificii.

„Urez tuturor locuitorilor din comuna Răucești <La mulți ani!> la frumoasa zi a comunei Răucești, ediția a 13-a. Mulțumim Consiliului Local care ne-au sprijinit în această frumoasă zi. Mulțumim locuitorilor, bucătarilor pentru bucatele alese făcute de aceștia, întreprinzătorilor din comună care au sprijinit la rândul lor această manifestație, mulțumim tuturor.” – a declarat primarul Dumitru Bălăjel

Pentru mai multe fotografii – AICI

Dan Mihail B.
PUBLICITATE