Șapte persoane din Piatra-Neamț, Girov și D-va Roșie cercetate într-un dosar de furt calificat

Ieri, polițiștii roznoveni, sprijiniți de luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale au pus în executare pe raza mun. Piatra Neamţ, a comunei Girov şi a oraşului Roznov șapte mandate de aducere față de persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Persoanele depistate au fost preluate și conduse la sediul Poliției orașului Roznov pentru continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind furtul dintr-o societate comercială, prejudiciată cu circa 11.000 lei.

În urma administrării probatoriului s-a stabilit că în data de 22.03.2017 patru bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani, din Piatra Neamț și Dumbrava Roșie au pătruns în incinta societății, iar dintr-o hală industrială au sustras 4 motoare electrice. La transportul bunurilor sustrase au participat alți doi bărbați de 36 și 41 de ani, din Piatra Neamț și Girov, motoarele fiind valorificate la un centru de fier vechi de pe raza orașului Roznov.

Polițiștii au reușit identificarea şi recuperarea celor 4 motoare electrice, care au fost predate unui reprezentant al societății comerciale, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Cinci persoane au fost reținute pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, iar astăzi, urmează să fie prezentate Judecătoriei Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat

PUBLICITATE