Sancţiuni aplicate de jandarmii nemțeni pe timpul Sărbătorilor Pascale


Pentru liniştea acestor sărbători, la nivelul judeţului Neamţ, un efectiv de 160 de jandarmi au asigurat un climat de ordine şi siguranţă publică în aria de competenţă. Acest obiectiv a fost atins şi datorită cetăţenilor care au ţinut cont de recomandările preventive ale jandarmilor, pentru perioada sărbătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cu toate acestea în perioada de referinţă au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.100 lei, din care 13 avertismente scrise. Principalele fapte antisociale sancţionate de jandarmi au fost: provocarea unor scandaluri, adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare, pescuitul fără permis şi în perioadă de prohibiţie, aprinderea focului în fondul forestier naţional precum şi alte fapte ce au adus atingere normelor de convieţuire socială.

Pe timpul sărbătorilor pascale, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ a acţionat în baza planului de măsuri pentru creşterea siguranţei publice, aprobat de conducerea Ministerului Afacerilor Interne, prin măsurile de ordine publică la manifestările organizate, cu scopul de a asigura un climat de ordine şi siguranţă publică în zona de competenţă.

PUBLICITATE