Sâmbătă, 3 iunie, cei care se opun obligativității vaccinării sunt invitați la Curtea Domnească

Sâmbătă, 3 iunie, la ora 11.00, sunt invitați, pe Platoul de la Curtea Domnească, toți părinții care se opun proiectului de lege privind obligativitatea vaccinării, proiect aflat în dezbatere publică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Vătămărilor Vaccinale, un grup de părinți din Piatra Neamț organizează sâmbătă, 3 iunie, pe Platoul de la Curtea Domnească, o acțiune de informare a comunității locale cu privire la efectele ireparabile ale vaccinării asupra sănătății și vieții copiilor.

La manifestare sunt invitați toți părinții care se opun Proiectului de lege privind obligativitatea vaccinării, proiect aflat în dezbatere publică.

„Ne opunem acestui proiect, pe care-l consideram ilegal și abuziv, întrucât încalcă cel puțin 9 legi și convenții internaționale, între care amintim Dreptul fundamental la educație, Legea drepturilor pacientului sau Dreptul persoanei umane de a dispune de ea însăşi. Astfel, proiectul de lege prevede că înscrierea copiilor la şcoală va fi condiţionată de efectuarea vaccinurilor obligatorii, iar părinţii care refuză vaccinarea copiilor riscă să fie acuzaţi de rele tratamente aplicate minorului, putând fi chiar decăzuţi din drepturile parentale. Considerăm că părinții sunt cei care au dreptul de a decide în privința vaccinării copiilor lor și solicităm Ministerului Sănătății anularea acestui proiect abuziv și ilegal”, a declarat Magdalena Mihăilescu, unul dintre organizatorii evenimentului.

La finalul manifestării, cei prezenți vor aprinde câte o lumânare, în memoria copiilor care au murit în urma vaccinărilor.

Amintim că, în prezent, în Germania, Marea Britanie, Olanda şi Spania vaccinarea nu mai este obligatorie, deoarece mii de cazuri de scleroză multiplă şi de autism au fost considerate ca fiind urmare a unor vaccinuri. De asemenea, zilele trecute, statul Texas a interzis vaccinarea cu forța, alăturându-se altor 17 state americane care permit scutiri pe considerente de conştiință împotriva vaccinărilor obligatorii.

 

PUBLICITATE