Salvamontist erou! A salvat viața unui copil de 15 ani, după un accident (4 august)

Un accident grav a avut loc astăzi, 4 august, în jurul orei 10:30 – 11:00, în fața Hotelului Durău. Conform Salvamont Neamț, un copil de 15 ani, a intrat, cu bicicleta, într-un autoturism parcat în fața hotelului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acum aproximativ o oră (n.r. – 10:45) colegul nostru, Cristian Lalau, a salvat viata unui copil de 15 ani care a intrat cu viteza mare, frontal, cu bicicleta, intr-o masina parcata in fata Holelului Durau. – notează o informare Salvamont Neamț

Salvamontistul trecea prin zona si coliziunea s-a petrecut la cativa metri de el. Avand experienta a peste 15 ani de salvamont in care a intervenit in sute de cazuri, si-a dat imediat seama de gravitatea accidentului si mai ales faptul ca victima, inconstienta, se sufoca findca isi inghitise limba.

A intervenit imediat si a reusit sa-i dezobstureze caile respiratorii. A sunat imedit la 112 si apoi la Baza Salvamont, aflata la cateva sute de metri, de unde cativa colegi i-au sarit imedit in ajutor.
La scurt timp a venit la fata locului si un echipaj al politiei Ceahlau iar ulterior o autospeciala SMURD care a preluat cazul. – mai precizează Salvamont Neamț

PUBLICITATE