Salvamont Neamț: Operațiune de căutare și salvare a unei persoane rătăcite

ACTUALIZARE – ora 18:00
Acum cateva minute operatiunea de cautare si salvare a turistului de 43 de ani din Chisnau -Republica Moldova s-a incheiat. Victima a plecat dimineata din Staiunea Durau si a urcat prin Cascada Duruitoarea spre Dochia. Ulterior a plecat sa faca o excursie in Ocolasul Mic . Brobabil oboseala si-a spus cuvantul si la un monent dat a deviat de la traseu coborand inspre peretii din zona Bourie. Nu a mai putut sa se orienteze si usor epuizat a hotarat speriat si de verticalele de sute de metri pe langa care trecuse si a apelat Dispeceratul National Salvamont. Dupa o cautare dificila echipa de interventie a reusit sa-l gaseasca si sa-l conduca inapoi la cabana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

ȘTIREA INIȚIALĂ
Echipa de interventie din Baza Salvamont Dochia derulează, la această oră, o operatiune de cautare si salvare a unei persoane de sex masculin de 43 de ani, ratacita si probabil in stare de epuizare.

Apelul a venit prin DISPECERATUL NATIONAL.
Victima a fost localizata in baza informatiilor transmise de acesta intr-o zona deosebit de accidentata situata in Ocolasul Mic. – notează Salvamont Neamț

PUBLICITATE