S-a decis: Meciul de tenis România – Luxemburg, din Cupa Davis, va avea loc la Piatra-Neamţ

Meciul dintre echipele masculine ale României și Luxemburgului, din primul tur al Grupei II, Zona Europa/Africa a Cupei Davis, va avea loc în perioada 3-4 februarie la Piatra Neamț, a anunțat Federația Română de Tenis, marți, într-un comunicat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Federația Română de Tenis anunță că a fost stabilit orașul care va găzdui întâlnirea de Cupa Davis by BNP Paribas, dintre România și Luxemburg, din turul 1 al Grupei a II-a, zona Europa/Africa, din 3-4 februarie 2018.

Astfel, după consultări cu componenții echipei României, și după întâlniri cu autoritățile locale, care s-au arătat dornice să se implice alături de FRT în organizarea acestui eveniment, s-a decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă din Piatra Neamț.

Suprafața de joc va fi anunțată ulterior. – precizează comunicatul

La mijlocul lunii trecute, președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, și vicepreședintele Răzvan Itu au mers la Piatra Neamț pentru a discuta cu autoritățile locale posibilitatea ca întâlnirea dintre echipele României și Luxemburgului să aibă loc în această localitate. (vezi articolul – AICI)

PUBLICITATE