S-au deschis cele două patinoare din Piatra-Neamț. Vezi programul și tarifele

Începând cu 1 decembrie 2017, s-au deschis cele două patinoare în aer liber din Piatra-Neamț: cel din parcarea de la Shopping City Piatra-Neamț și cel de la Curtea Domnească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Patinoarul „The Perfect Ice” de la Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț marchează un an de la deschidere iar începând vineri, 1 decembrie, amatorii de distracție pe gheață se pot bucura de patinoarul „The Perfect Ice”. Patinoarul va funcționa în intervalul 10:00 – 22:00, iar costul pentru intrare este de 10 lei.
Elevii vor beneficia de gratuitate, pe baza carnetului de note, în intervalul orar 10:00 – 13:00, de luni până vineri.
Mai mult, vizitatorii care, pe 1 decembrie, vor primi în oraș brățara „Shopping City Piatra-Neamț”, se pot prezenta cu ea până pe 8 decembrie, la biroul de informații din centrul comercial, primind la schimb o intrare gratuită la patinoar.

Patinoarul de la Curtea Domnească din Piatra-Neamț

Tot de vineri, 1 decembrie 2017, s-a redeschis patinoarul de la Curtea Domnească din Piatra-Neamț. Ca și anul trecut, patinoarul este amplasat pe o suprafață de 600 de metri pătrați, și va funcționa în perioada 1 decembrie – 11 februarie. Este deschis zilnic în intervalul 10:00 – 22:00, iar costul pentru intrare este de 10 lei. Copiii cu vârsta până la 14 ani au acces gratuit în intervalul 10:00 – 12:00.

PUBLICITATE