S-au anunțat OFICIAL primii candidați la primăriile orașelor din județul Neamț

În această seară, în Sala de Conferinţe de la Central Plaza, din Piatra-Neamţ, au fost anunţaţi candidaţii Organizaţiei Judeţene Neamţ a Mişcării Populare (MP) la primăriile municipiilor şi oraşelor din judeţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La acest eveniment, pe lângă liderul MP Neamţ – Laurenţiu Dulamă, au participat şi lideri naţionali ai MP, cum ar fi secretarul general, Dorel Onaca, secretarul general adjunct, Ştefan Burlacu și deputatul de Iaşi, Petru Movilă. Chiar, dacă iniţial era anunţată prezenţa preşdintelui MP Traian Băsescu  la acest eveniment, se pare că fostul preşedinte al României nu a reușit să ajungă.

La această întâlnire, în prezența a 300 de membri invitați, Organizaţia MP Neamţ și-a lansat oficial candidaţii la oraşele şi municipiile din judeţ la funcţia de primar la alegerile locale din iunie 2016:

Laurenţiu Dulamă – Primăria Piatra Neamţ
Constantin Iancu – Primăria Roman
Constantin Boroianu – Primăria Tîrgu Neamţ
Dumitru Apostolescu – Primăria Bicaz
Tomiţă Ţurcanu – Primăria Roznov

Suntem singurul partid care facem opoziție cu adevărat în România, suntem singurul partid care, așa cum ați văzut am ieșit în fața dumneavoastră cu candidații pentru alegerile locale din 2016… Împreună cu aceștia, vrem să câștigăm alegerile locale în județul Neamț. Eu, Laurențiu Dulamă, nu-mi propun decât să câștig la Piatra Neamț și împreună cu echipa și cu locuitorii municipiului, să demonstrez că Piatra Neamț chiar are un viitor…Împreună cu dumneavoastră vreau să facem o echipă bună, să mergem la luptă pentru Mișcarea Populară, să redescoperim identitatea pentru pietreni, pentru nemțeni și pentru români.” – a declarat președintele MP Neamț, Laurențiu Dulamă

PUBLICITATE