Romania – Belarus. Echipa națională de handbal feminin vine la Piatra-Neamț


Afis handbal romania belarus piatra neamtSâmbătă 4 iunie 2016, începând cu ora 19:00, echipa națională de handbal feminin a României va susține la Piatra-Neamț ultimul meci oficial acasă înainte de Jocurile Olimpice –Rio2016. Meciul România-Belarus se desfășoară în preliminariile Campionatului European de Handbal Ferminin ce va avea loc în perioada 4-8 decembrie în Suedia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

,Printr-un parteneriat cu Federația Română de Handbal am reușit să  organizăm la Piatra-Neamț acest regal handbalistic. Vă invitam sâmbătă 4 iunie, la Sala Polivalentă să susținem împreună cea mai bună Națională a României” – a declarat primarul Dragoș Chitic

Federatia Romana de Handbal anunță punerea în vanzare a biletelor pentru meciul Romania – Belarus, din preliminariile EURO 2016, programat pe 4 iunie, ora 19.00 in Sala Polivalenta din Piatra-Neamt. Partida reprezinta ultimul meci oficial acasa pentru echipa nationala feminina inainte de Jocurile Olimpice.

Biletele costa intre 30 si 60 lei, in functie de categorie, iar pentru familii se acorda reduceri. Ele se pot achizitiona online de pe site-ul www.eventim.ro (http://www.eventim.ro/ro/bilete/handbal-feminin-romania-belarus-piatra-neamt-sala-polivalenta-884892/performance.html), din magazinele Orange si, daca raman bilete disponibile, in preajma meciului de la casele de bilete ale Salii Polivalente din Piatra-Neamt.

PUBLICITATE