Roman: Ziua Tanchiștilor, sărbătorită astăzi, 1 august, la Casa Armatei

Primarul municipiului Roman, Lucian Micu a participat astăzi, 1 august, la Ziua Tanchiștilor, organizată de Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere – subfiliala ”Petru I Mușat” Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

S-au împlinit 98 de ani de la înființarea armei tancuri în Armata României, Biroul Subfilialei Roman, prilej de care am profitat pentru a le transmite personal tuturor celor prezenți ”La mulți ani!”. – a fost mesajul primarului Lucian Micu

Au fost, de asemenea, premiați și felicitați membrii Asociației, dar au fost amintite și elogiate și celelalte arme, precum radiolocația (25 iulie – Ziua Radiolocaţiei), aviația (20 iulie – Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene) sau transmisioniștii (14 iulie – Ziua Transmisioniştilor Militari).

Manifestarea găzduită la Casa Armatei a fost o bună ocazie pentru a rememora istoria și faptele de vitejie ale eroilor țării.
Avem nevoie de oameni bine pregătiți și curajoși, de conducători înțelepți, care să mențină pacea și pe români împreună. – a mai spus Lucian Micu

PUBLICITATE