Roman – Șofer beat, reținut pentru părăsirea locului accidentului

În seara zilei de 13.03.2017, polițiștii rutieri au intervenit în cazul accidentului de circulație pe b-dul Nicolae Bălcescu, din Roman, soldat cu vătămarea corporală a două persoane și în urma căruia conducătorul auto a părăsit locul faptei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 46 de ani conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare, ajuns la intersecţia cu b-dul N.Bălcescu, ar fi virat la dreapta, moment în care a pierdut controlul autoturismului şi a intrat în coliziune cu un autoturism, care se afla oprit la semaforul de pe b-dul Nicolae Bălcescu.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a două pasagere aflate în autoturismul oprit la semafor.

După impact romașcanul de 46 de ani a părăsit locul accidentului fiind identificat ulterior la o locuință pe strada Miron Costin, ocazie cu care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au dispus reţinerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, a conducătorului auto si încarcerarea acestuia la sediul CRAP din cadrul I.P.J Neamt.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea sub influența alcoolului.

PUBLICITATE