ROMAN: O femeie încarcerată pentru că a condus fără permis și trei tineri reținuți pentru furt


Suspecți reținuți
În ziua de 10 iunie a.c., în jurul orei 03:22, Poliția municipiului Roman, a fost sesizată despre faptul că persoane necunoscute încearcă să sustragă bunuri din autoturismele aflate într-o parcare.
Deplasându-se la fața locului, polițiștii au depistat un minor de 16 ani iar în urma extinderii cercetărilor au mai identificat alți doi tineri cu vârste de 18 și 15 ani, suspecți că au sustras bunuri din trei autoturisme aflate în parcare. Bunurile sustrase au fost restituite părților vătămate.
Cei trei suspecți au fost reținuți pe baza de ordonanță de reținere iar față de doi dintre aceștia, Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mandat de arestare pus în executare
În ziua de 10 iunie a.c., lucrători din cadrul Poliției municipiului Roman, au depistat o femeie de 32 ani din Roman, care posedă mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnată de Judecătoria Roman la 1 an și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
În fapt, la data de 26 iunie 2014 a condus un autoturism fără a avea permis de conducere, iar la momentul prelevării mostrelor biologice avea o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
Aceasta a fost escortată și încarcerată în penitenciarul Bacău.

PUBLICITATE