Roman: Detalii despre programul artistic din ziua picnicului din Parcul municipal (23 iulie)

Primăria municipiului Roman le reamintește cetățenilor de orice vârstă că duminică, 23 iulie, de la ora 10.00 și până la orele 21.30, în Parcul municipal este organizată o zi pentru picnic la iarbă verde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primăria municipiului Roman este organizator, iar pentru manifestare nu s-au cheltuit bani din bugetul local, toate activitățile fiind asigurate prin parteneriate bazate pe voluntariat, care-și propun crearea unei atmosfere frumoase, socializarea, legarea de prietenii și încurajarea economiei locale.

Cu sprijinul agenților economici ce vor comercializa produse de alimentație publică, romașcanii care vor cumpăra de la aceștia vor putea să se înscrie la o tombolă cu premii constând în lazy bags și carduri cu 10 intrări gratuite în Ștrand. Extragerea câștigătorilor va avea loc la ora 18.00.

La foișorul din Parc, pe parcursul zilei vor răsuna melodii vechi și noi, pentru toate gusturile, iar de la ora 16.00 vor susține recitaluri artiști locali, precum Alina Pița, Diana Iosub, trupa Aretti, elevii la la Clubul Lucky Dance și formația Plai Moldovenesc, de la Casa de Cultură a Sindicatelor Roman.

De la ora 12.00, în zona din fața Muzeului de Științe ale Naturii, cu sprijinul Sam’s Gym, un instructor de fitness va realiza un program de mișcare sportivă și va oferi sfaturi celor care doresc să își întrețină masa musculară.

Reamintim faptul că Primăria și operatorul de salubritate Rossal vor asigura curățenia, funcționarea în condiții optime a toaletelor publice din spatele restaurantului, iar Poliția Locală și Jandarmeria se vor asigura ca toți participanții să se simtă bine și în siguranță.
Reamintim faptul că pentru orice fel de incident de pe parcursul picnicului, cetățenii pot suna la numărul de telefon gratuit, apelabil din orice rețea, 0233.984.

PUBLICITATE