Roman: Cu ce probleme vin cetățenii în audiență la primarul Lucian Micu

Joi, 13 iulie, primarul Lucian Micu a acordat audiențe, pentru a discuta personal cu acesta înscriindu-se 17 cetățeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe probleme de urbanism, cei prezenți la audiențe au propus vânzarea către Primărie a unui teren, situat în zonă centrală, ce s-ar preta pentru amenajarea unor noi locuri de parcare.
Trei persoane au solicitat un loc de muncă, oferindu-li-se lista cu cele peste 150 de posturi disponibile în documentele Agenției Locale de Ocupare a Forței de Muncă.
Două persoane au solicitat amenajarea, în Aprodu Arbore și Miron Costin, de parcări cu plată pentru locatari.
Mai mulți cetățeni au cerut o locuință socială, însă, din păcate, la această oră nu există nicio locuință disponibilă, însă cererile acestora au fost trecute pe lista de solicitări.
O persoană a solicitat ajutor de urgență pentru a suporta costurile unei intervenții medicale.
Mai mulți cetățeni au reclamat comportamentul taximetriștilor care staționează în zona Școlii 8, săptămâna viitoare urmând ca primarul Lucian Micu să discute cu aceștia pentru a le solicita să îi respecte pe cetățenii care locuiesc în zonă și să evite să mai creeze disconfort.

Primarul municipiului Roman acordă audiențe în ziua de joi în prima şi în a treia săptămână a fiecărei luni, începând cu ora 10.00, înscrierile fiind făcute în prima zi a săptămânii, la Biroul Unic.

PUBLICITATE