Roman: 6000 de persoane la Festivalul Tradițional al Meșteșugarilor – Zilele Diasporei

Festivalul Tradițional al Meșteșugarilor – Zilele Diasporei, desfășurat în perioada 25-27 august, s-a încheiat fără evenimente neplăcute. Conform statisticilor autorităților, în cele trei zile de distracție și voie bună, la activitățile desfășurate în centrul municipiului au luat parte aproximativ 6.000 de persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducerea Primăriei municipiului Roman ia în calcul organizarea acestor manifestări pe viitor în parcarea de lângă Colegiul Național ”Roman Vodă”, pentru a se evita blocarea circulației autoturismelor pe centrul orașului.

În luna septembrie, Primăria municipiului Roman va mai organiza două evenimente de excepție, dedicate academicianului Constantin C. Iliescu, fondatorul cardiologiei în România, la împlinirea a 145 de ani de la nașterea sa, precum și vizionarea, în premieră, a filmului Octav, regizat de Serge Ioan Celebidachi, fiul marelui dirijor și compozitor Sergiu Celibidache.

A fost un weekend de sărbătoare, cu ocazia Zilelor Diasporei, un eveniment pe care mi-l doresc să le ofere și celor plecați la muncă în străinătate bucuria de a petrece împreună cu cei dragi, uniți și implicați în viața comunității. Sâmbătă, alături de familie, de câțiva prieteni și colegi din Primărie, precum și de cei câțiva jurnaliști care au dorit să petrecem câteva momente împreună, am petrecut la cea de-a doua seară de concerte. Împreună cu dumneavoastră, romașcanii, i-am cântat ”La mulți ani!” lui Fuego și cred că ne-am simțit bine. Statisticile autorităților arată că peste 6.000 de persoane s-au bucurat de cele trei zile de distracție și voie bună. Vă mulțumesc tuturor pentru deschiderea arătată, pentru opiniile și sugestiile pe care mi le transmiteți și pe care eu le consider de un real ajutor!
Și în luna septembrie, Primăria municipiului Roman va ajuta la organizarea altor evenimente care să ofere orașului nostru și ”hrana spirituală” necesară pentru o dezvoltare frumoasă. – a fost mesajul primarului Lucian Micu

PUBLICITATE