Roata Norocului revine la Galleria Piatra-Neamț cu cele mai tari premii! 5-14 aprilie 2017

Galleria Piatra Neamț pregătește pietrenilor o campanie specială cu ocazia sărbătorilor Pascale, unul dintre cele mai de succes formate de concurs inventate vreodată, “Roata Norocului “ revine la Galleria Piatra Neamț!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Timp de zece zile, toți cumpărătorii din Galleria Piatra Neamț vor putea să învârtă Roata Norocului și să câștige pe loc unul dintre sutele de premii puse la dispoziție.

Roata Norocului le va aduce cumpărătorilor din Galleria Piatra Neamț vouchere de cumpărături în valoare de 10 lei, 20 lei, 30 lei, 40 lei, 100 lei, 200 de lei sau 500 de lei și cadouri surpriză.

Roata Norocului va putea fi învârtită de către toți cei care vor face cumpărături de minimum 80 de lei din oricare magazin din cadrul Galleria Piatra Neamt, bonurile putând fi utilizate doar o dată în ziua efectuării cumpărăturilor, între 5 și 14 Aprilie 2017.

Regulamentul oficial al campaniei este expus, spre consultare, la Biroul Info din Galleria Piatra Neamț, pe site-ul oficial www.galleriapiatraneamt.ro si pe Facebook/GalleriaPiatraNeamt.

PUBLICITATE