Rezultatele elevilor din județul Neamț la Olimpiada Interdisciplinară „Știinţele Pământului”

Etapa națională a acestui concurs s-a  desfășurat  în perioada 18-22.04.2018, la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, Bistrița, județul Bistrița Năsăud, după o programă specifică pentru nivelul liceal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Au participat 132 de elevi din clasele a IX-a  – a XII-a, din întreaga țară.

Din județul Neamț au participat  2  elevi de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Piatra Neamț și un elev de la Colegiul Național de Informatică Piatra Neamț.

Concursul a avut  două probe: proba teoretică scrisă și proba practică; pentru fiecare disciplină din concurs (biologie, chimie, fizică și geografie) s-au acordat  câte 25 puncte, pentru fiecare probă.

Cel mai bun punctaj, 114 puncte,  din cadrul echipei care a reprezentat județul Neamț, l-a obținut elevul Popescu Alexandru Nicolae, de la Colegiul Național de Informatică Piatra-Neamț.

S-a remarcat eleva Miron I. Raluca Andreea, de la Colegiul Național            ”Petru Rareș” Piatra Neamț, care a obținut un Premiu special, acordat de Societatea de Geografie din România, pentru 40 de puncte la disciplina geografie (rezultate cumulate de la proba teoretică și  proba practică), profesor îndrumător,         Alexandru Iacob.

Felicitări elevilor și profesorilor îndrumători!

PUBLICITATE