Revelion în siguranță cu peste 300 de polițiști nemțeni suplimentar faţă de dispozitivul curent

Reamintim faptul că peste 300 de poliţişti nemțeni vor acţiona, zilnic, suplimentar faţă de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru ca perioada premergătoare și pe timpul sărbătorilor, ocazionate de trecerea dintre ani, să fie petrecută în condiții de liniște și siguranță.
Ca de fiecare dată, poliţiştii sunt la datorie, în serviciul comunității, astfel încât toți cetățenii să sărbătorească în liniște și siguranță.
Untitled-1Poliţiştii care vor acționa suplimentar faţă de cei care se află în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, vor avea ca prioritate prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi vor interveni rapid atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.
S-au alăturat celor 265 de polițiști din cadrul structurii de ordine publică, 14 polițiști de transporturi și echipele de rezervă a Serviciului de Acțiuni Speciale care vor fi prezente inclusiv cu câinii din dotare în zonele aglomerate, în centrul municipiilor și orașelor, cu ocazia desfășurării manifestărilor cultural-artistice și pentru descurajarea oricăror fapte antisociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Poliţia nemțeană sfătuieşte cetăţenii care intenţionează să participe la manifestările publice ce se vor desfăşura în această perioadă, să adopte un comportament civilizat, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să evite conflictele de orice natură.

PUBLICITATE