Reținut de polițiștii nemțeni pentru că a accidentat o femeie și a fugit


Conducător auto reținut 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform unui comunicat al IPJ Neamț, în ziua de 21.08.2016, în jurul orei 07.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe strada Vasile Alecsandri, din comuna Cordun, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești şi părăsirea locului accidentului.

În urma investigaţiilor efectuate, la numai două ore după sesizare, polițiștii au găsit autoturismul implicat în accident și au depistat conducătorul auto, un tânăr de 27 de ani, din Cordun, care a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a stabilit că, în timp ce tânărul conducea un autoturism pe strada Vasile Alecsandri, pe fondul consumului de alcool, a pătruns pe sectorul de drum destinat circulaţiei bicicliştilor, din dreaptă a sensului său de mers și a acroșat o femeie de 49 de ani, care circula pe bicicletă. După impact, conducătorul auto și-a continuat deplasarea, fiind depistat ulterior de polițiști.

În aceiaşi zi, polițiștii au dispus reţinerea tânărului pe durata de 24 ore, pentru săvârșirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, în vederea luării unei măsuri preventive.

Dan Mihail B.
PUBLICITATE