Rețeaua de „postaci” PSD – deconspirată! Vezi cum acționează aceasta


UPDATE: a fost șters site-ul de pe Google și nu mai apare la căutări

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Folosirea „postacilor” într-o campanie electorală este o „rețetă” pe care o practică mai toate partidele. Coordonarea postărilor, construirea mesajelor și contorizarea acestora se face, de obicei, foarte atent, pentru ca aceste mesaje/comentarii să devină cât se poate de credibile.

În primul rând, forumul pe care se face această coordonare trebuie să fie cât mai secret posibil, pentru a nu dezvălui publicului cine postează, cum s-a construit comentariul și cine stă în spatele acestei strategii.

comunicare PSD googleLa o simplă căutare pe Google, platforma de coordonare a „armatei de postaci” PSD poartă denumirea de ComunicarePSD.ro . Dacă vrei să aderi la acest forum, te obligă să-ți faci un cont în care îți treci toate datele, urmând a fi aprobat de către administrator. În consecință, rețeaua de postaci PSD este secretă.

Surpriză! O banală greșeală a celor care administrează această platformă, a lăsat robotul Google să le indexeze site-ul. Astfel, la căutările pe Google, se poate găsi foarte ușor platforma  http://www.comunicarepsd.ro iar apăsând butonul „Cache” se pot afișa instantaneele paginii, așa cum arăta ea în memoria cache de la Google. Cu alte cuvinte, se pot citi ușor comentariile/mesajele postate, cum au fost coordonate și contorizate acestea la momentul postării.

La Neamț, rețeaua este foarte bine construită. Se pune un articol de presă sau un link de pe Facebook și se construiește direcția pe care trebuie construit comentariul. Fiecare „postac” va scrie dacă a comentat, ce a comentat, cu ce pseudonim și dacă a dat „like” sau a distribuit postarea respectivă.
Ca recomandări, se propun „comentarii negative la adresa PNL Neamț”, „comentarii negative la adresa lui Dragoș Chitic”, „Like, SHARE-uri pe toate grupurile din județ, pe toate paginile”, „Trebuie să devină VIRALĂĂĂĂĂĂĂ!!!!!”, „Mobilizare generală MAXIMĂ !!!!” etc.

Câteva Exemple de astfel de comentarii pregătite și distribuite de postacii PSD Neamț:

Bună ziua,
psd 14Ne-a rugat domnul Liviu Harbuz să comentăm și să distribuim postarea lui ultimă….
Cu acest gen de mesaj….

Dragilor, cetățeni ai municipiului Piatra-Neamț, noi suntem deschiși la comunicare, nu cenzurăm, nu blocăm, acceptăm și înjurăturile, dar nu tolerăm vulgaritatea, agresivitatea și prostia ! Vizionați, vedeți dacă mințim sau nu !
Să fim cinstiți cu noi, să nu ne furăm căciula !
Felicitări, Liviu Harbuz !!! Sunt mândră că te susțin !!!

Dar…. puțin modificat…. după gândirea fiecăruia….

psd 22Recomand:
– a se citi cu atenție articolul, a se distribui pe facebook – pagina personală a fiecăruia

– a se adăuga o explicație susținând faptul că termenul „imbecil” are o altă conotație în dex, adică: persoană lipsită de facultatea de a înțelege ușor, slabă la minte!!!
– a se atașa apoi, ca și comentariu la distribuirea link-ului pe facebook-ul personal și video distribuit de Liviu Harbuz – referitor la Limbaj de cartier necenzurat

psd 21Recomand comentarii negative la adresa PNL Neamț – Mugur Cozmanciu – Chitic Dragoș
Recomand comentarii comparație Cozmanciuc – Emilia Arcan la Consiliul Județean Neamț
Recomand comentarii comparație Chitic – un primar interimar portocaliu vopsit, fără viziune – Liviu Harbuz – candidatul care are viziune, care știe de ce are nevoie Piatra Neamț

Recomand comentarii negative la adresa viceprimarului desemnat cu atribuții de primar – Chitic care sfidează sesizările care nu-i plac, adică cele care nu trebuie să le știe cetățenii și prin care banii publici se scurg prin alte canale.

PUBLICITATE