Regal de dans pe 9 și 10 iunie la Piatra-Neamț: Concursul Național de Dans Sportiv „Ray’S Dance CUP”

Prima ediție a Concursului Național de Dans Sportiv “Ray’S Dance CUP”, eveniment organizat de Cluburile RAY’S DANCE, Piatra Neamt si DANCE ENERGY Iasi, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv, se desfășoară în zilele de 9 și 10 iunie , la Sala Polivalentă Piatra Neamț. La această competiție se prefigurează a participa un număr de 450 de dansatori în prima zi de concurs iar a doua zi, un număr de 400 de dansatori, valoarea totala a premiilor fiind de 6.500 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Concursului Național de Dans Sportiv “Ray’S Dance CUP” este organizat în parteneriat cu Municipiul Piatra Neamț.

Concursul va debuta pe data de 9 iunie, ora 08.00 și se va desfășura în patru programe, pe diferite categorii de vârstă și clase.

În primul program vor dansa 3 clase la Fete Solo – debutante, bronz Vals lent și Cha Cha, argintVals lent, Cha Cha și Jive- , împărțite pe categorii de vârstă 4-7 ani, 8-9 ani, 10-11 ani, 12-15 ani. Tot în acest program vor prticipa și Debutanți Cha Cha și Debutanți Vals lent.

În al doilea program vor evolua sportivii din Precompetițional 2 și 3 dansuri ( Vals lent, Cha cha, Jive) și clasa Hobby 6-9 ani și 12-15 ani.

Al treilea program va fi susținut de 3 clase de dansatori: Hobby 10-11 ani, clasa E 6-9 ani, 10-11 ani, E Standard 16-34 ani, clasa Open Basic Latino 4 dansuri 6-11 ani, Open Basic Standard 12-15 ani, 16-34 ani.

Deschiderea oficială a concursului va avea loc la ora 18.00, atunci când se desfășura un program artistic susținut de elevii Clubului de Dans Sportiv Ray’S Dance din Piatra Neamț, de artiștii Centrului pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare”, concurenții din programul al patrulea al competiției vor participa la parada sportivilor, vor fi prezentați arbitrii competiției, oficialitățile care vor lua parte la acest eveniment, precum și partenerii și sponsorii care au contribuit la organizarea la cele mai înalte standarde a Concursului Național de Dans Sportiv “Ray’S Dance CUP”. Perechide de sportivi care vor dansa în Programul  4 sunt din clasa E Latino 16-34 ani, Open Basic Standard 4 dansuri 6-11 dansuri, Open Basic Latino 12-15 ani, 16-34 ani E 12-15 ani, D 12-15 ani.

Evoluția sportivilor va fi arbitrată de un număr de 20 de arbitri de mare clasă, veniți din București, Timișoara, Bistrița, Baia Sprie, Târgu Mureș, Constanța, Oradea, Chișinău, Iași, Bacău, Baia Sprie, Brașov, Brăila, Pitești și Piatra Neamț. Președintele juriului va fi dnul Dorel Bâgiu- Piatra Neamț, Director concurs va fi dnul Justin Istrate- București, Observator federal dnul Dmytro Strelnyk- București.

A doua zi , pe data de 10 iunie, tot la Sala Polivalentă din Piatra Neamț se va desfășura Festivalul RAY’ S DANCE FEST, unde vor participa sportivi pe categorii de vârstă 4-9 ani, 10-15 ani, 15+ ani și categorii: grup (între 4 și 8 participanți), trupă ( peste 9 participanți). Coregrafiile vor fi pentru dans modern, dans character, dans popular, dans contemporan, majorette, fantezie coregrafică, dans thematic, show-revue, dans de societate, acrodance.

Prețul unui bilet pentru prima zi de concurs (9 iunie), este de 20 lei iar pentru a doua zi de concurs (10 iunie), este de 10 lei.

Vă așteptăm la un regal de dans !

PUBLICITATE