Reduceri, deschideri de magazine noi și surprize pentru cei mici la Shopping City Piatra-Neamț

Iepurașul de Paște se pregătește ca în fiecare an cu cadouri pentru toata lumea. Considerat Moș Craciunul sezonului cald acesta își încarcă an de an coșuletul cu surprize. La Shopping City Piatra-Neamț ne-am gândit să îi venim în întâmpinare cu oferte și surprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cum e și firesc, vom începe cu cei mici. Pentru ei Iepuraşul de Paşte poposeşte 3 zile pe galeria centrului comercial şi îi aşteaptă în “Grădina lui Iepurilă” cu multe surprize: ateliere de creaţie unde îşi pot dezvoltă creativitatea, pictând ouă şi ornamente amuzante de Paşte, şedinţe foto cu Iepurila unde pot imortaliza momentele amuzante şi pot primi poze instant, concursuri şi jocuri interactive. Mascota iepuraş şi ajutorul lui îi vor invita pe copiii prezenţi în galerie să creeze şi să se distreze şi îi vor răsplăti pe toţi cu diplome de participare.

La Shopping City Piatra-Neamţ îi aşteptăm pe copii în Grădina lui Iepurilă joi pe 13 aprilie: 15:00 – 20:00, vineri pe 14 aprilie: 15:00 – 20:00 şi sâmbătă, 15 aprilie: 11:00 – 17.00 să participe la atelierele de creaţie.

Pentru cei mari am pregătit o mulţime de oferte speciale pentru perioada Paştelui! La OptiBlu ai 25% reducere la ochelari de soare şi comenzi de ochelari de vedere (ramă+lentile+montaj). Tot spre deliciul celor mici Pickaboo s-a pregătit cu 25% reducere la o selecţie de seturi Lego – şi jucărie Kendama la doar 59,90 lei. Doamnele se pot bucura de ofertele Golden Rose: 20% reducere la produsele din linia profesională LongStay (fond de ten, pudra, fard de obraz, fard de pleoape). Dacă vor să cumpere un lac de unghii Rich Color sau Color Expert şi primeşti 20% reducere la Top Coat (Gel look, Quick Dry, Matte). Cumpără un fond de ten şi primeşti o reducere de 20% la produsele de stilizare sprâncene! H&M vine cu reduceri pentru secţiunea Kids: 20% la achiziţia a minimum 2 articole din departamentul KIDS!

Tot în categoria surprize, includem şi noile deschideri din Shopping City Piatra-Neamţ din această săptămâna: H&M- 13 aprilie şi Diverta- 14 aprilie.

Te aşteptăm la Shopping City Piatra-Neamţ şi îţi dorim un Paşte fericit!

PUBLICITATE