Record în Târgu-Neamț. Un șofer beat – două accidente în aceeași zi


Un șofer aflat sub influența alcoolului a reușit „performanța” de a produce 2 accidente, pe aceeași stradă din Târgu-Neamț, la 4 ore diferență. Polițiștii i-au  întocmit un nou dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența alcoolului și având dreptul de conduce autovehicule suspendat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 24 septembrie, orele 18.45 echipaj din cadrul Poliției orașului Tg. Neamț a fost sesizat despre faptul că în fața unei unități de alimentație publică de pe strada T. Vladimirescu, un autoturism a acroșat un vehicul staționat. Polițiștii au stabilit că șoferul, un bărbat de 54 ani din Tg. Neamț se afla sub influența alcoolului.
Conducătorul auto este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot în aceeași seara, în jurul orelor 22.42, un echipaj din cadrul Poliției orașului Tg. Neamț a fost sesizat despre faptul că pe strada T. Vladimirescu, un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul împrejmuitor al unei locuințe. Polițiștii au stabilit că același conducător auto, respectiv bărbatul de 54 ani din Tg. Neamț, a condus din nou un autoturism și datorită neatenției a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul împrejmuitor al unei locuințe pe care l-a distrus pe o lungime de 5 m.
Conducătorului auto i s-a întocmit un nou dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența alcoolului și având dreptul de conduce autovehicule suspendat.

D.M.B.
PUBLICITATE