Record de infracțiuni rutiere în ultimele 24 de ore în județul Neamț

În ultimele 24 de ore, polițiștii au constatat 7 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, două privind conducerea unui vehicul neînmatriculat, două de conducere a unui vehicul fără permis și trei de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, în dimineața zilei de 06.11.2015, polițiștii rutieri au depistat pe

DN 17B în localitatea Borca, un tânăr de 19 ani, din Borca, care conducea un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată.

În aceeași dimineața un alt echipaj de poliție rutieră a identificat în trafic, pe DN 15, în localitatea Costișa un tânăr de 22 de ani care conducea un motociclu cu o capacitate cilindrică de 124 cm3, fără ca acesta sa fie înmatriculat.

Alți doi conducători auto, respectiv un tânăr de 19 ani din Petricani și un bărbat de 27 de ani, din Dumbrava Roșie, au fost depistați conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere. Primul conducător auto a fost identificat de polițiști în trafic, pe raza comunei Petricani, iar cel de-al doilea a fost oprit pe DN 15, în localitatea Costișa.

În seara zilei de 06.11.2015, orele 19.00, în urma unei sesizări, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Mărgineni, au identificat pe raza comunei un bărbat de 60 de ani, din Piatra Neamț care a condus pe DJ 157 autoturismul marca Dacia Logan, fiind sub influența băuturilor alcoolice, și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în urma accidentului nu au rezultat victime omenești, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

Tot în seara zilei de 06.11.2015, orele 23.00, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Săvineşti, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe strada G-ral Buniș , din Săvinești, un bărbat de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența alcoolului.

În noaptea de 06/07.11.2015, orele 00.10, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Roznov, fiind în serviciul de patrulare pe raza orașului, au oprit în trafic un autoturism marca Mercedes care avea o traiectorie sinuoasă. În urma legitimării conducătorului auto, un bărbat de 24 de ani, din Piatra Șoimului, și a testării acestuia cu aparatul etilotest s-a stabilit că șoferul se afla sub influența alcoolului, fapt pentru care a fost condus la SJU Piatra Neamţ unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor la regimul circulației pe drumurile publice.

Comunicat al Poliției Neamț

PUBLICITATE