Reacția Lidl despre șoricelul fotografiat de un bărbat în magazinul din Piatra-Neamț

ACTUALIZARE: Protecția Consumatorului a amendat Lidl-ul din Piatra-Neamț cu 10.000 de lei după episodul „fistic cu şoareci”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma articolului „Superofertă“ la un market din Piatra-Neamț: fistic cu şoareci. Fotografii făcute astăzi, 28 decembrie 2017, reprezentanții magazinului ne-au trimis următoarea informare:

Punct de vedere referitor la situația din magazinul Lidl din Piatra Neamț:

Lidl respectă cu strictețe măsurile igienico-sanitare impuse, în toate magazinele sale din țară, precum și în cele patru depozite. Astfel, în magazine au loc frecvent operațiuni de deratizare, unitățile din toată țara fiind monitorizate lunar. Se folosesc numai substanțe biocide avizate de Ministerul Sănătății și toate acțiunile de combatere a dăunătorilor se realizează de către firme autorizate.

Cazul semnalat este unul izolat și, în vederea rezolvării acestuia, am contactat imediat o firmă autorizată care intervine în cursul zilei de astăzi pentru a realiza operațiunea de deratizare. Pentru a elimina orice risc, întregul conținut al lăzii în care a fost găsit șoricelul a fost aruncat.  

Ne cerem scuze clienților noștri pentru disconfortul creat și vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare remedierii situației în cel mai scurt timp posibil.   

PUBLICITATE