Razii în cinci comune din Neamț. Au fost verificate barurile dar și circulația auto


Sâmbătă, 30.01.2016, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Secțiile de Poliție Rurală Săvinești, Gârcina și Ștefan cel Mare au acționat pe raza localităților Alexandru cel Bun, Pângărați, Gârcina, Dumbrava Roșie și Girov, în scopul prevenirii și combaterii faptelor cu violență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Efectivele, 19 polițiști și 4 jandarmi, au desfășurat activități cu precădere în zona barurilor și a localurilor unde anterior au fost înregistrate fapte cu violență, pentru îmbunătățirea climatului de siguranță publică. Totodată au fost avute în vedere și abaterile săvârșite la regimul circulație pe drumurile publice, pe fondul consumului de alcool.

În urma acțiunii, au fost controlate 18 unități comerciale, au fost legitimate 120 de persoane și au fost verificate 40 de autoturisme în trafic. Polițiștii au constatat și au aplicat 27 de contravenții, dintre care 14 la Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice , 9 la regimul rutier și 4 la alte acte normative, în valoarea de 6305 de lei.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, iar, pe durata desfășurării acțiunii, în localitățile vizate nu au fost înregistrate fapte săvârșite cu violență.

PUBLICITATE