Razie în Văleni. Vezi cum arată locuințele tip container


In dimineata zilei de 13.10.2016, Politia locala Piatra Neamt, impreuna cu reprezentanti ai Directiei de Asistenta Sociala  si ai  S.C. LOCATIV SERV S.A, a efectuat o actiune in cartierul Valeni II din municipiul Piatra Neamt, in scopul verificarii situatiei locative a cetatenilor din zona, urmarindu-se respectarea repartitiilor la cele 24 de module tip container cat si la celelalte locuinte sociale, precum si in scopul efectuarii de anchete sociale de catre reprezentantii Serviciului de Asistenta Sociala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totodata, s-a avut in vedere si verificarea aspectelor sesizate de mai multi cetateni de etnie roma ce locuiesc in zona.

In cadrul acestei actiuni s-a constatat ca din totalul celor 24 de module tip container sunt ocupate cu forme legale un numar de 15 module, din care 4 sunt bransate la reteaua de energie electrica pe baza de contract cu furnizorul,  celelalte 9 module fiind neocupate.

De asemenea, s-a constatat ca 3 containere au numeroase dotari lipsa, fiind distruse sau demontate usile si ferestrele, iar grupul social  (inclusiv dusuri, spalatoare, W.C- uri) sunt degradate si nefunctionale.

Pe baza acestor constatari se vor lua masurile ce se impun. – se arată în comunicatul Poliției Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE