Războiul la ApaServ Neamț – Cătălin Dughir – Consiliul Județean => 1-0

Războiul la ApaServ Neamț are și un prim rezultat, de data aceasta la Tribunal. Conform instanței, în ședința din 21 februarie 2017, Tribunalul Neamț a decis: „anulează Hotărârea nr.212 emisă la data de 19.09.2016 de pârâtul Consiliul Judeţean Neamţ” și „respinge excepţia lipsei de interes invocată de pârâtul Consiliul Judeţean Neamţ ca neîntemeiată”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este vorba de hotărârea Consiliului Județean în care a fost numit un nou Consiliu de Administrație. Aceasta fiind anulată, ar trebui să cadă și deciziile luate de acest Consiliu de Administrație numit de Consiliului Județean. Chiar dacă decizia nu este definitivă, putem afirma că directorul Dughir a câștigat un prim meci cu cei care vor să-l schimbe.

Solutia pe scurt: Respinge excepţia lipsei de interes invocată de pârâtul Consiliul Judeţean Neamţ ca neîntemeiată. Admite acţiunea. Anulează Hotărârea nr.212 emisă la data de 19.09.2016 de pârâtul Consiliul Judeţean Neamţ. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 21.02.2017.

Reamintim că zilele trecute, directorul companiei, Cătălin Dughir, a fost suspendat din funcţie în urma unei acţiuni în instanţă, ca urmare a unui raport făcut de Adunarea Generală a Acţionarilor, prin care managerului i se imputa o datorie de 350.000 de lei.
În locul lui Cătălin Dughir a fost numit un director interimar, Viorel Marian (care, pentru a ocupa acest scaun, și-a dat demisia din funcția de consilier județean (PSD)).
Mai mult de atât, preşedintele Consiliului Judeţean, Ionel Arsene a anunţat că va chema Corpul de Control al prim-ministrului pentru a verifica întreaga activitate a companiei ApaServ.

Vezi și Acuzații grave de la ApaServ către conducerea CJ Neamț

PUBLICITATE