Publicația CanCan: APEL pentru un tânăr din județul Neamț care are nevoie de ajutor

CANCAN.RO, vă prezintă, în exclusivitate, povestea lui Răzvan Nechita, un tânăr din Bicaz, judeţul Neamţ, care are nevoie, urgent, de 20.000 de euro pentru a suferi o intervenţie chirurgicală, la spate, în Austria, care să-l ajute în procesul de recuperare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Răzvan Nechita are o soartă greu încercată. Tânărul originar din Bicaz, judeţul Neamţ, a suferit, în urmă cu mai bine de 15 ani, un accident teribil, în urmă căruia a rămas paralizat de la piept în jos. Acesta este condamnat să-şi petreacă viaţa într-un scaun cu rotile. Lucru de neconceput pentru eroul nostru, care luptă să redevină un om normal. Însă familia nu-l poate ajuta financiar. Are nevoie de sprijin din partea oamenilor cu suflet pentru a efectua o operaţie în Austria, care să-l ajute în procesul de recuperare. – notează CANCAN.RO

Răzvan Nechita, acum în vârstă de 31 de ani, nu renunţă să lupte pentru viaţa lui şi, prin intermediul CANCAN.RO, cere sprijinul tuturor celor care vor să-i întindă o mână de ajutor. Cei care vor să îl ajute îl pot găsi la numărul de telefon 0743.417.820 sau pot dona bani în contul RO97RNCB0197087874980001, deschis pe numele lui, la BCR.

În speranţa că oamenii cu suflet îl vor ajuta, Răzvan Nechita a povestit, cu lux de amănunte, cum a început calvarul prin care trece de peste un deceniu şi jumătate.

Vezi întreaga poveste și cum poate fi ajutat Răzvan Nechita – AICI

sursa: CANCAN.RO
PUBLICITATE