Psihoterapeutul Irina Petrea (SuperNanny), organizează conferința ”Provocările începutului de an școlar”

Asociaţia pentru formare şi dezvoltare continua organizează în data de 19 septembrie 2015, de la ora 10:30 la Hotelul Ceahlău din Piatra Neamț, conferința cu tema ”Provocările începutului de an școlar”, irina petrea conferintasusţinută de psihoterapeutul Irina Petrea, cunoscută pentru emisiunile sale de televiziune “SuperNanny”, “Copii contra părinţi”, “Cei 7 ani de acasă” (dar şi pentru cărţile, publicaţiile, articolele şi interviurile sale).
Conferința face parte din Campania Un părinte mai bun și vine în ajutorul părinților și cadrelor didactice, spre a depăși cu ușurință provocările, pe care le implică fiecare început de an școlar.
Dificultățile și problemele școlare, pregătirea copilului pentru grădiniță sau școală, performanță școlară vs. eșec sunt câteva subteme abordate în cadrul conferințe.
Educația și instruirea copilului sunt parte din devenirea sa și tocmai de aceea este important un start bun, este esențial să fie ajutați în dezvoltarea abilităților de învățare, în stimularea curiozității și cultivarea talentelor.
Participând la acest eveniment, părinții vor avea posibilitatea de a primi informații valoroase, aplicate și verificate în relația cu copiii, de la un specialist în domeniul parenting-ului. În plus, vor putea adresa întrebări, oferindu-li-se lămuririle necesare în problemele ridicate.
Important de precizat este faptul că participarea este posibilă numai pe baza înscrierii prealabile.
Mai multe informaţii referitoare la eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.unparintemaibun.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
PUBLICITATE