PSD și-a bătut joc de cei din Piatra-Neamț printr-o manipulare grosolană


PSD Neamț a reușit în campania asta să-și bată joc cei care locuiesc în Piatra-Neamț. Tot ce înseamnă populism, demagogie, „furtul” unor voturi prin manipulări grosolane a avut, astăzi (24 noiembrie) un singur numitor comuni: PSD.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cadrul unei ședințe de consiliu local, PSD-iștii AU VOTAT ÎMPOTRIVA proiectului inițiat de PNL, proiect prin care se dorea reducerea prețurilor la parcările de reședință din Piatra-Neamț. (vezi articolul – AICI)

Un domn candidat la Camera Deputaților, PSD-istul Victor Marghidan, a ținut să se facă remarcat în aceeași ședință cu un punct de vedere: „să scădem cu 60 % prețul parcărilor…dar nu acum…la o următoare ședință…după ce facem o analiză bla, bla, bla!”. Inițiativa acestuia a avut imediat răspuns: consilierii PNL au spus, răspicat, DA! Și chiar au propus ca la ședința de astăzi, să se voteze MĂCAR reducerea cu 30 %, iar la următoarea, după acele „analize PSD-iste” să se scadă 60 %.

Când a văzut că liberalii nu renunță la reducerea prețului la parcare, reacția candidatului PSD Neamț, Victor Marghidan, a fost una uluitoare: „nu trebuie să beneficieze pietrenii în detrimentul unei societăți (n.r.- Parking).” făcând referire la beneficiul pe care l-ar fi avut acest proiect pentru buzunarul cetățenilor.

Și pentru că vorbeam în introducere despre populism, demagogie, „furtul” unor voturi prin manipulări grosolane, la câteva ore după această conferință de presă a apărut și punctul de vedere al PSD-ului într-un articol intitulat: „Consilierii locali PSD au propus reducerea prețurilor la parcări cu 60%. Consilierii PNL nu au fost de acord”

Ca cetățean al acestui municipiu, consider că în momentul în care vii cu o asemenea manipulare, e clar că e o bătaie de joc!


captureP.S.- Același candidat PSD, Victor Marghidan, declara zilele trecute pe pagina de Facebook, că propunerea unei măsuri de reducere a prețurilor la parcările de reședință este o măsură populistă…în timpul campaniei electorale, de dragul imaginii și nu înseamnă decât cumpararea unor voturi, din bani publici, cu plata la termen.” – Păi ce-ai făcut, Bobiță?!

 

 

VIDEO

D.M.B.
PUBLICITATE