PSD recunoaște: Doar 13% din promisiunile de campanie au fost îndeplinite. Vezi raportul

Pentru prima dată în istoria recentă, coaliția aflată la guvernare (PSD-ALDE) încearcă astăzi, 14 iunie, să-și răstoarne propriul guvern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Premierul Sorin Grindeanu a ramas deja fără unii miniștri PSD dar și miniștri ALDE, care și-au anunțat demisia. Totodată, formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu, ALDE, nu va mai susține guvernul Grindeanu.

Premierul Sorin Grindeanu este hotărât să nu demisioneze, dând semne că în ședința Comitetului Executiv Național al PSD, are loc o „execuție publică„.

De remarcat este că liderii PSD i-au reproşat premierului Sorin Grindeanu şi echipei sale că nu au fost în stare să implementeze suficiente măsuri din programul de guvernare, fiind invocată încălcarea calendarului de promisiuni prezentat în campania electorală pentru parlamentare.

Potrivit bilanţului social-democrat, din totalul de 393 de măsuri care trebuiau implementate, doar 50 au fost realizate, adică doar 13%. Alte 107 măsuri au fost atinse parţial, adică 27%, iar restul de 236 nu au fost îndeplinite.

Vezi raportul în format PDF – AICI

Implementare Program Guvernare PSD 

PUBLICITATE