PSD Neamț și Ionel Arsene defilează cu PDL-iștii lui Gheorghe Ștefan

Județul Neamț a ajuns, grație PSD, să fie condus tocmai de oamenii pe care social-democrații îi denumeau: „pedeliști, portocalii, oamenii lui Ștefan, cei care au tăiat pensiile și salariile etc.” Asta deși, în toate campaniile electorale de după 2012, PSD-iștii și-au făcut un obicei în a susține că foștii PDL-iști sunt cei care conduc și se află în noul PNL.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În condițiile în care social-democrații nemțeni (marii anti-PDL-iști) sunt doar politicieni care-și schimbă principiile ca pe șosete, în funcție de trend, ținem să le amintim care este noua garnitură a partidului pe care-l slujesc:

După celebra ordonanță care ne-a demonstrat ipocrizia PSD-ului și care, la Neamț, și-a adjudecat nu mai puțin de 26 primari (cei mai mulți fiind PDL-iști), iată că în noul PSD, „oamenii lui Ștefan” sunt primiți la loc de cinste: președintele PSD Piatra-Neamț, mai mulți primari de orașe (Roznov), comune (Crăcăoani, Dragomirești, Gârcina, Timișești, Urecheni etc.), consilieri locali, județeni, directori de societăți controlate de PSD, consilieri personali ai președintelui Ionel Arsene sau chiar administratori publici.

Ei bine, lucrurile nu se opresc aici. În acest weekend președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, împreună senatorul Manoliu, au anunțat un fost parlamentar PDL-ist, Marius Neculai, candidatul PSD la primăria Roman. Pocindu-i de vreo câteva ori numele (Marius Nicolae), Ionel Arsene a declarat despre candidatul PSD: „…un om care a demonstrat și în privat și atunci când a ocupat funcții și demnități publice (n.r. adică și când a fost deputat PDL) că poate face performanță…”

Cam așa a ales PSD Neamț să conducă și să fie condus. De garnitura care-l înconjura pe Gheorghe Ștefan și de oamenii care, nu demult, erau cu Udrea, Boc și Băsescu. Și dacă nu au apucat toți foștii PDL-iști să se înscrie în PSD, au făcut alianță cu ei – vezi majoritatea PSD+PMP, atât la nivel județean cât și în toate localitățile.

PUBLICITATE