PSD Neamț se ia de familia primarului Dragoș Chitic pe problema apei din Piatra Neamț


În urma unei conferințe de presă ce a avut loc sâmbătă (9 aprilie), la sediul PSD Neamț, președintele Ionel Arsene a ținut să-i amintească primarului Dragoș Chitic, că în problema apei din Piatra Neamțsoția acestuia lucrează în această instituție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

psd neamt„Am convingerea că și colegul meu, Liviu Harbuz, va câștiga primăria municipiului Piatra Neamț pentru că am văzut și vedem de ce e în stare Dragoș Chitic. Nu poate cârpi o țeavă. Deși el spune că nu-i treaba lui. Și eu îi spun, prietene, țeava aia e în Piatra Neamț dacă ești un om destoinic și ești un gospodar te duci și te implici. Vezi a cui îi țeava, cine răspunde, ce face, te culci acolo dacă trebuie (…) Bineînțeles și primăria e acționar la Apaserv, dar domnul Chitic uită subit că primăria e acționar la ApaServ și că soția lui lucrează la ApaServ dar o să-i aducem noi aminte dacă uită asta.” – a declarat Ionel Arsene, președintele PSD Neamț

postare facebook ChiticMai mult de atât, un tânăr din echipa deputatului Liviu Harbuz, candidat la Consiliul Local Piatra Neamț, a distribuit masiv pe rețelele de socializare o postare în care este implicată, din nou, soția primarului Dragoș Chitic: o poză în care primarul semnează: „Fac un apel public către soția mea care lucrează la ApaServ să vină cu un program concret pentru rezolvarea problemei apei în Piatra Neamț. Dacă nu e în stare să găsească o soluție ar trebui să vină acasă să facă ceva de mâncare.”

 

Reamintim că soția primarului Dragoș Chitic lucrează în această instituție de 8 ani, dar nu are nicio funcție de conducere și este angajată pe postul de PSIHOLOG.

ATENȚIE! Familiile candidaților la alegerile din iunie 2016 nu merită să fie implicate și să sufere în urma campaniilor politicienilor nemțeni.

PUBLICITATE