PSD Neamț invită la dialog istoricii, arheologii reprezentanții bisericii și ai agențiilor de turism


APEL PUBLIC

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

ORGANIZAȚIA PSD NEAMȚ INVITĂ LA DIALOG ISTORICII, ARHEOLOGII, REPREZENTANȚII BISERICII ȘI AI AGENȚIILOR DE TURISM DIN JUDEȚ

Trăim într-o societate care se dezvoltă constant, care crește sub privirile noastre și care ne pune la încercare ori de câte ori aspirăm să clădim cu gândul la viitor. Campaniile electorale reprezintă o bună ocazie pentru a vedea cum tot felul de candidați vin și promit lucruri impresionante, iar pe parcursul mandatelor celor care ies câștigători, de prea puține ori reușesc să realizeze măcar o mică parte din ce promit.

A venit timpul să spunem STOP! Trebuie, putem și vrem să facem lucrurile ALTFEL! Iar primul pas spre această nouă cale de a face ceva, este îndreptarea privirii către tradițiile, către obiceiurile și edificiile pe care înaintașii noștri ni le-au lăsat drept moștenire, către ceea ce stă cu adevărat la baza satelor și orașelor noastre.

În calitate de președinte al PSD Neamț și candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, le lansez o invitație la dialog tuturor istoricilor, arheologilor, reprezentanților bisericii și ai agențiilor de turism din județ! Expertiza, experiența, alături de loialitatea și dedicarea față de cultura și istoria județului Neamț sunt necesare pentru a putea oferi județului și cetățenilor o strategie clară asupra modului în care lucrurile trebuie să evolueze. Avem nevoie de dumneavoastră pentru a putea identifica întregul patrimoniu ce a fost lăsat de izbeliște. Vrem să transformăm Neamțul într-un adevărat brand de țară și nu vrem să fim singuri în acest demers. Apelăm la dumneavoastră, la cei pentru care județul Neamț, cultura nemțeană, precum și toate obiectivele turistice nu sunt o necunoscută, astfel încât să realizăm un proiect pentru un viitor bazat pe valori și tradiție.

Acum, mai mult ca oricând, trebuie să ne mobilizăm și să demonstrăm că dorim să implementăm o politică a măsurilor concrete, o politică pentru nemțeni cu ajutorul nemțenilor. Schimbarea începe la NEAMȚ!

Purtând pe umeri responsabilitatea față de soarta acestui județ, vă așteptăm vineri, 13 mai 2016, ora 17:00, în sala de ședințe Ion Creangă a Consiliului Județean, pentru a purta un dialog deschis despre zonele cu potențial, religie, vestigii, despre clădiri de patrimoniu, despre repere istorice neglijate și despre situri arheologice abandonate sau amenajate necorespunzător. Încurajăm toate persoanele dornice de participare, să aducă la întrevedere toate acele materiale pe care le consideră necesare în susținerea ideilor pe care vor dori să le prezinte.

Sprijiniți proiectul nostru prin împărtășirea cunoștințelor și experienței dumneavoastră și contribuind la luarea unor măsuri concrete, palpabile și de care să putem fi mândri!

Vă așteptăm!

                                                                                                                                  Ionel Arsene
Președinte PSD Neamț

Comunicat PSD Neamț

PUBLICITATE