Proteste la Piatra-Neamț în acest weekend (11-12 februarie)

Sâmbătă și duminică (11-12 februarie), de la ora 18.00, nemţenii sunt aşteptaţi în faţa Teatrului Tineretului, pentru a susţine o serie de revendicări, prima fiind demisia guvernului Grindeanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Începând cu ora 18:30 protestatarii vor pleca în mars pe traseul Teatrul Tineretului, Petrodava, Școala nr. 4, Muzeul de Istorie, Spitalul Județean Neamț, Liceul de Chimie (unde ne întoarcem), Muzeul de Istorie, Hotel Ceahlău, Teatrul Tineretului.

În această perioadă au loc cele mai ample proteste din istoria României, ca urmare a unor abuzuri fără precedent. Din păcate PSD-ul nu învață nimic! Noi le cerem doar un Guvern responsabil, ei ne acuză că suntem manipulați ba de Soros, ba de Iohannis, ba de multinaționale… Ei sunt nevinovați și generoși pentru că ”ne dau”! Noi suntem ”proști”, ”răgălii”, ”putori”, ”iresponsabili”…
Ei bine, suntem obligați să ne apărăm demnitatea și țara de niște impostori. Aceștia ascund măsuri meschine de protejare a unor infractori în spatele unor reduceri de taxe și măriri de pensii și salarii. Poate la unii merge cu momeala, dal la noi NU!

Dragi nemțeni, ne vedem sâmbătă și duminică la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț pentru cele mai ample manifestații desfășurate vreodată în Piatra Neamț.

Programul este următorul: ne întâlnim la ora 18:00 la Teatrul Tineretului, iar la 18:30 plecăm în mars pe traseul TT, Petrodava, Școala nr. 4, Muzeul de Istorie, Spitalul Județean Neamț, Liceul de Chimie (unde ne întoarcem), Muzeul de Istorie, Hotel Ceahlău, TT. Același va fi programul protestelor.

Nu uitați să completați formularul pentru susținerea unei petiții adresate Primăriei și Consiliului Local Piatra Neamț pe de o parte și Consiliului Județean Neamț pe de altă parte: https://goo.gl/forms/UJ6FS1ULzzxGhheJ3

D.M.B.
sursa: Facebook
PUBLICITATE