Protest RCA și la Piatra-Neamț. Varianta orașului blocată de camioane


Transportatorii din mai multe orașe din țară, printre care și Piatra-Neamț, continuă protestul faţă de scumpirea RCA, conducând autocamioanele cu viteză redusă şi claxonând. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

14060358_546763472178307_1243116188_oLa Piatra-Neamț, în jurul orei 11:30, pe variantă (între stația de salvare și gară) mai multe autocamioane se manifestau zgomotos, claxonând în semn de protest faţă de scumpirea RCA, șoferii conducând pe ambele sensuri de mers cu viteză redusă, circulația desfăşurându-se astfel cu dificultate.
Desigur, ideea de a protesta pe variantă (b-dul 9 Mai și str. Dimitrie Leonida) nu este una prea bună, fiindcă zilnic, la orele de vârf, traficul din acea zonă este oricum prea aglomerat pentru a ieși în evidență o astfel de manifestare.

Transportatorii din România pregătesc mega – protestul RCA, care va avea loc în data de 14 -15 septembrie, a anunțat Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizația din România.

Până atunci, transportatorii vor protesta zilnic, timp de o oră, circulând cu viteză redusă, oriunde se aflã în România, până când primele RCA vor fi reduse la valorile maximale conforme cu datele cuprinse în raportul întocmit anul acesta, pentru perioada 2013 – 2015.

Dan Mihail B.
PUBLICITATE