Proiectele Consiliului Județean al Elevilor, susținute de președintele CJ Neamț


Săptămâna trecută, Consiliul Județean al Elevilor și-a desemnat o nouă conducere compusă din președintele Petru Apostoaia și vicepreședinții Mara Corlade și Emilia Toma. (vezi articolul – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

15025292_1219105388148081_2437070615102780586_oAstazi am avut placerea de a-i primi la Consiliul Judetean Neamt pentru a discuta despre proiectele pe care le desfasoara si pe care doresc sa le implementeze, dar si despre viziunea lor despre judetul nostru.– a declarat președintele Consiliului Județean Neamț

În cadrul discuției cu reprezentanții Consiliului Elevilor, unul dintre subiecte a fost cel cu privire la pietreanca Miruna Stîngu, cea care a câștigat un important premiu la Concursul Internațional de Arte Plastice pentru Elevi din Japonia. Aceasta are nevoie de susținere financiară pentru a putea face deplasarea alături de îndrumatorul ei, iar Consiliul Județean își va asuma plata deplasării.

Totodata, i-am asigurat pe tinerii lideri de sustinerea mea in demersul lor pe langa Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar pentru a obtinere reducerea la jumatate a tarifelor pentru transportul public.
In calitate de presedinte al Consiliului Judetean Neamt, imi doresc sa fiu un partener al elevilor pentru ca proiectele destinate lor sa fie duse la indeplinire. Impreuna, noi cei din autoritatile publice, trebuie sa ne asiguram ca cei care reprezinta generatia viitoare vor avea parte de sustinerea necesara. – a mai spus Ionel Arsene

D.M.B.
PUBLICITATE