Proiect pentru 2018: Părculeţ pentru animalele de companie în Piatra-Neamţ

După o serie de consultări cu pietrenii, consilierii locali PNL și-au propus pentru 2018 implementarea unui proiect de amenajare a unui părculeţ pentru animale de companie. Este vorba despre o zonă de aproximativ 2000 mp, împrejmuită, în care să poată fi plimbate în voie patrupedele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Continuăm prezentarea proiectelor pe care echipa liberală din Consiliul Local împreuna cu primarul Dragos Chitic dorește sa le implementeze in Piatra-Neamț.

Astăzi ne îndreptăm atenția și spre iubitorii de animale. În urma multor solicitări pe care le-am primit, suntem în procedura de a identifica un spaţiu de 2000 mp în care să amenajăm un părculeţ pentru animale de companie.

Este vorba de o zonă în care să poată fi plimbate în voie patrupedele fără să mai existe riscul „apostrofării” din partea vecinilor sau al alor persoane.

Dotarea acestui părculeţ va fi făcută cu elemente care să fie atractive pentru animalele de companie, să poată alerga, căţăra, ş.a.m.d. Parcul va avea bănci de odihnă, coşuri de gunoi, cișmele de apă şi va fi împrejmuit. – a specificat consilierul local Romel Bîrjoveanu.

Vezi și Ce proiecte propun primarul Dragoș Chitic și consilierii PNL pentru Piatra-Neamț în anul 2018

PUBLICITATE