Proiect inedit: numele Piatra Neamț să fie scris pe masivul Pietricica, după modelul „Hollywood”

Primăria Piatra-Neamț propune un proiect inedit, care să contribuie la promovorarea municipiului reședință de județ, numele Piatra Neamț să fie scris pe masivul Pietricica, după modelul „Hollywood”.

Intotdeauna m-am simtit mandru ca sunt locuitor al orasului Piatra Neamt, o localitate incarcata de istorie, asezata intr-un cadru natural deosebit, cu oameni minunati si iubitori de frumos.

Va propun un proiect care sa ne intareasca mandria de a fi pietreni si care sa contribuie la promovorarea municipiului resedinta de judet de la poalele masivului Pietricica.

Parerile voastre conteaza pentru mine si de aceea astept cu interes sa vi le exprimati inclusiv AICI pe pagina mea de Facebook.” – este mesajul primarului Dragoș Chitic

loading...

3 comments

  1. In statia de microbuze de la blocul 40 fiecare parcheaza cum vrea , trebuie facut ceva , ori giratoriu ori altceva nu mai spui ca trotuar cu bordura din pavele este doar pe o parte si masinile pot urca usor pe trotuarul actual . Si nimeni nu vede .

  2. Ideea nu e noua dar macar sa se faca .

  3. Tinand cont ca a fost oras basist atatia ani (fapt care spune multe despre nivelul de inteligenta al cetatenilor) propun ca in loc de Piatra-Neamt sa fie scris „PINALTI” cu litere portocalii formate din pavele de aceeasi culoare, iar daca nu se poate pe Pietricica atunci literele sa se bata pe Cozla (vor fi vizibile din Darmanesti!), ocazie cu care se mai defriseze cateva sute de hectare de padure de pe versantul cu partia de schi.

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*