Programul Bibliotecii Judeţene „G. T. Kirileanu” în minivacanța de Ziua Copilului și Rusalii

Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” informează publicul nemţean că personalul instituției beneficiază, conform prevederilor legale, de zile libere în perioada 1-2, respectiv 5 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Așadar, în acest interval, publicul poate beneficia doar de serviciile pe care biblioteca le oferă de la distanță (consultarea cataloagelor on-line și lectura publicațiilor digitizate din Fondul documentar „G. T. Kirileanu”).

Utilizatorii sunt așteptați să revină la bibliotecă, pentru a accesa toate serviciile pe care le oferă instituția de cultură nemțeană, începând cu data de 6 iunie. Responsabilii bibliotecii precizează, de asemenea, că în perioada 6-13 iunie, pentru recuperarea timpului de muncă corespunzător zilei de 2 iunie, programul se va prelungi cu 1 oră, respectiv 8.00-19.00.

Ziua de 1 iunie va fi însă marcată, în mod special, printr-un program dedicat celor mici, organizat parteneriat cu Asociația “Nisi” Art Piatra-Neamț, ce se va desfășura în cadrul mai amplu al evenimentelor ce vor avea loc pe Platoul “Curtea Domnească”, în intervalul orar 11.00 – 15.00.

PUBLICITATE