Program special de vacanță, pentru cei mici și pentru cei mari, la Shopping City Piatra-Neamț

Surprizele pentru cei mici și pentru cei mari continuă la Shopping City Piatra-Neamț cu un program special de vacanță, care include activități interactive și distractive: ateliere de lego, teatru de păpuși și o expoziție de mașini istorice. Accesul la toate aceste activități este gratuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe 20 și 21 aprilie, Shopping City Piatra-Neamț și Pickaboo îi invită pe cei mici să „Descopere Lumea Lego”. În intervalul 17.00 – 19.00, copiii mai mari de 5 ani sunt așteptați să-și dezvolte creativitatea cu ajutorul faimoaselor cărimizi colorate Lego, în cadrul atelierelor organizate împreună cu Pickaboo, pe galeria centrului comercial. Participarea la atelierele lego este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se fac la magazinul Pickaboo din Shopping City Piatra-Neamț sau la numărul de telefon: 0749.380.689, până miercuri, 19 aprilie, ora 18.00.

Pe 22 aprilie, Shopping City Piatra-Neamț și Retromobil Club Romania invită pasionații de mașini istorice la „Parada Primăverii. Expoziția cu modele auto românesti, europene și americane, fabricate în perioada 1950 – 1980, are loc în intervalul 10.00 – 13.00, în parcarea centrului comercial. Intrarea la Parada Primăverii este gratuită.

Programul special de vacanță continuă până la finalul lunii. Pe 28 aprilie, copiii sunt invitați la spectacolul de teatru de păpuși „Tobi, țestoasa fără casă„, care aduce în prim plan aventura unui pui de broască țestoasă alintat. Compania teatrală Zum-Zum din Iași pune în scenă această piesă de teatru educativ, la care copii vor râde, vor cânta și se vor emoționa odată cu broscuța Tobi. Piesa de teatru are loc în zona de food court a centrului commercial începând cu ora 18:00.
Intrarea este gratuită.                 

Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de Facebook a Shopping City Piatra-Neamț și pe website-ul http://shoppingcitypiatraneamt.ro/.

PUBLICITATE