Profesorul Mihai Obreja, lecție despre cum se conduce o ședință de Consiliu Local

Ședința de astăzi, 31 iulie 2017, a Consiliului Local Piatra-Neamț a scos în evidență modul profesionist în care Mihai Obreja, președintele de ședință, a condus lucrările forului legislativ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De cele mai multe ori, spațiul public este acaparat de bătăliile politice din interiorul Consiliului Local sau de intervențiile nefericite ori pline de umor ale unor aleși locali. Astăzi, însă, am asistat la o ședință condusă magistral de profesorul Obreja.
Seriozitate, eleganță în intervențiile pe proiectele de hotărâre, completări precise la amendamentele propuse de colegii consilieri și nu în ultimul rând faptul că a știut să citească și să facă acordurile între subiect și predicat (lucru ce le-a lipsit unor președinți de ședință de până acum), probabi i-a făcut pe mulți consilieri să se simtă la o oră de dirigenție. Mai lipsea clopoțelul să sune la final și era un peisaj complet.

Cu siguranță cei peste 40 de ani la catedră și mulți alții la conducerea celui mai prestigios liceu nemțean ”Petru Rareș”, au marcat stilul și clasa de care dă dovadă profesorul Obreja.

Drept pentru care suntem în măsură să afirmăm BRAVO, AȘA DA!

PUBLICITATE