Profesoara din Roman, 17 ani şi 8 luni de închisoare pentru că și-a ucis soțul

Curtea de Apel Bacău s-a pronunțat vineri, 31 martie, în privința inculpatei Ana Zaharia, profesoara pensionară din Roman, care şi-a tranșat soţul în septembrie 2015. Aceasta a fost condamnată, definitiv, la 17 ani şi 8 luni de închisoare și a fost obligată să plătească daune de 40.000 de euro şi 20.000 de lei părţilor civile din proces.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ana şi Gheorghe Zaharia locuiau pe strada Mihai Viteazu din Roman. Femeia, de 64 de ani, a fost prinsă de poliţişti cu trei trei saci în care căra membrele tranşate ale soţului său.

Vecinii povesteau că cei doi soţi se comportau foarte ciudat. Plecau de acasă şi căutau prin gunoaie. Aduceau tot felul de obiecte vechi acasă. Oamenii mai spuneau că Gheorghe Zaharia (69 de ani), colonel în rezervă, s-a schimbat după ce s-a căsătorit cu Ana, în urmă cu 13 ani. Dintr-un om sociabil şi vesel s-a transformat într-un ursuz, căruia soţia nu-i mai dădea voie să vorbească cu nimeni.

Ana Zaharia a declarat anchetatorilor că în timp ce se afla în autobuzul care o ducea de la Roman la Târgu Frumos, a aţipit, iar, când s-a trezit a găsit lângă ea trei saci din plastic în care se aflau bucăţi din trupul soţului său, fără organe şi penis. Ancheta a început pe 15 septembrie 2015, la o zi după ce a fost prinsă cu sacii care au incriminat-o.

Vezi și Crimă oribilă! O femeie din Neamț și-a tranșat soțul!

sursa: romanulfinanciar.ro
PUBLICITATE