Profesoara din Neamț care a întreținut relații intime cu un elev ar putea să revină la catedră

Cazul profesoarei din Piatra-Neamț care a fost arestată după ce a întreținut relații sexuale cu unul dintre elevii săi intră, din nou, în atenția presei. Femeia ar putea să revină la catedră, chiar dacă elevul s-a sinucis în urma acestui episod.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Femeia are acasă trei copii, iar în momentul de față este din nou însărcinată(vezi articolul – AICI). În urmă cu două luni a fost arestată pentru fapta ei, dar la câteva zile a fost plasată în arest la domiciliu, iar zilele trecute, judecătorii au luat o decizie ce ar urma sa o facă pe Crinela Marc să revina la catedră.

Conform deciziei din 11 aprilie, judecătorii au decis:
„menţine ca fiind legală şi temeinică măsura preventivă a arestului la domiciliu luată faţă de inculpata Marc Crinela…pe durata măsurii, inculpata poate părăsi imobilul… pentru prezentarea în faţa organelor judiciare, la chemarea acestora precum şi faptul că, la cererea scrisă şi motivată a inculpatei, instanţa de judecată, prin încheiere, îi poate permite acesteia părăsirea imobilului pentru prezentarea la locul de muncă, la cursuri de învăţământ sau de pregătire profesională ori la alte activităţi similare sau pentru procurarea mijloacelor esenţiale de existenţă, precum şi în alte situaţii temeinic justificate, pentru o perioadă determinată de timp, dacă acest lucru este necesar pentru realizarea unor drepturi ori interese legitime ale inculpatei.”

Magistratii au mai decis ca profesoara să poată merge la o clinică, la Iași, avînd în vedere că este însărcinată dar și la parohia soțului ei de la Lacul Roșu.

Citește și Profesoara de la Seminarul Teologic din Piatra Neamț a primit arest la domiciliu

PUBLICITATE