Procurorii DNA au ridicat documente de la anumite compartimente și unități subordonate Finanțelor

„DGRFP Iași informează că lucrătorii DNA (…) au fost prezenți astăzi la următoarele sedii ANAF: aparat propriu DGRFP, Administrația pentru Contribuabili Mijlocii constituită la nivelul regiunii Iași, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Botoșani și Administrația Județeană a Finanțelor Publice Neamț. (…) Până la acest moment, ca urmare a perchezițiilor efectuate, au fost ridicate documente de la anumite compartimente de specialitate din cadrul DGRFP Iași, aparat propriu și unități subordonate”, se precizează într-un comunicat al DRGFP Iași, transmis AGERPRES.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform aceleiași surse, instituția colaborează cu structurile DNA și își manifestă întreaga disponibilitate față de solicitările care decurg din ancheta în curs.

Reamintim că procurorii DNA efectuează, miercuri, 12 percheziţii la instituţii publice şi firme din judeţele Botoşani, Iaşi şi Neamţ, într-un dosar în care există suspiciuni de corupţie.
Potrivit DNA, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție și asimilate acestora, comise în perioada 2013 – 2016. (vezi articolul – AICI)

PUBLICITATE