Prinși la scurt timp după ce au tâlhărit doi bătrâni


În urma cercetărilor desfășurate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției mun. Roman, la scurt timp de la comiterea faptei, s-a reușit identificarea și, ulterior, după efectuarea unor perchiziții, prinderea a doi tineri de 19 și 20 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.
Aceștia sunt cercetați pentru faptul că în seara zilei de 03.02.2016 , orele 21.30, ar fi pătruns într-un magazin din Roman, de unde, prin violența exercitată asupra unei femei de 72 de ani, ar fi sustras mai multe bunuri (2 telefoane mobile, un telefon fix, pachete de ţigări și dulciuri).
După depistarea tinerilor, s-a reușit recuperarea prejudiciului în proporţie de 80%.
Polițiștii au luat măsura reținerii celor doi tineri, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar în data de 06.02.2016 aceștia au fost prezentați instanței de judecată, ce a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sâmbătă, alte două persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, au fost reținute pentru 24 de ore, de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare.
Urmare a unei sesizări din ziua de 05.02.2016, orele 13.00, polițiștii au demarat toate verificările pentru identificarea celor două persoane care în dimineața aceleași zile au acostat un bărbat de 79 de ani, din Girov, pe care l-au deposedat de o sumă de bani, prin folosirea violenței.
Astfel, în mai puțin de 24 de ore, în cursul nopții de 05/06.02.2016, orele 01.00, polițiștii au depistat un bărbat și o femeie, ambii de 20 de ani din Girov, pe raza municipiului Piatra Neamț. Asupra acestora au fost găsite bunuri, printre care şi 2 telefoane mobile, cumpărate cu banii ce ar fi fost sustraşi de la persoana vătămată.
În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au reținut cele două persoane pentru 24 ore, iar, în jurul orei 17.30, aceștia au fost prezentaţi instanţei de judecată, care a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

PUBLICITATE