Prinsă cu casca în ureche la un concurs pentru asistenţi medicali la Spitalul Județean Neamț

O candidată care a participat ieri, 20 iunie, la un concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical generalist în cadrul Spitalului Județean Neamț, a fost eliminată de la proba scrisă după ce a fost prinsă cu o cască în ureche.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este vorba despre un examen pentru ocuparea unui post de asistent medical la Medicină Internă unde au fost înscriși 14 candidați.

La scurt timp după începerea probei scrise, unul dintre membrii comisiei, plimbându-se printre candidați a auzit un zgomot suspect, ca un bruiaj.

La momentul respectiv au fost atenționați candidații și întrebați dacă poartă vreun dispozitiv. Doi candidați s-au ridicat și și-au dus telefoanele în față, după care am cerut niște detalii de la medicul ORL-ist dacă aceste dispozitive se pot detecta, dacă se pot bruia și dacă știe ceva despre ele. Medicul mi-a spus că în urmă cu un an de zile a extras din urechea unor pacienți niște dispozitive minuscule pe care nu mai puteau să le scoată singuri și că de un an nu a mai întâlnit situația asta. În acel timp, candidata respectivă s-a ridicat și a recunoscut că ea poartă un astfel de dispozitiv și am exclus-o din examen. – a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Piatra-Neamț

PUBLICITATE